2244 Personlig assistent sökes till kund boendes nära röda linjen i Stockholm

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Jag är en man boendes i Stockholm som nu söker fler personliga assistenter. Under sommarhalvåret tycker jag om att ta promenader och vistas ute i närområdet. Jag är konstintresserad och besöker museum ibland. Har intresse för äldre modeller av motorcyklar samt ett stort samhällsintresse. Uppskattar musik och då framförallt rock- och punkmusik.
  
Jag har en MS-diagnos och behöver på grund av det hjälp med allt i min vardag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hjälp med förflyttningar, personlig hygien och sondmatning. Du kommer i ditt dagliga arbete använda dig av hjälpmedel så som taklyft, pari boy och hostmaskin. Erfarenhet av arbete med dessa hjälpmedel är meriterande men störst vikt läggs vid din personliga lämplighet, engagemang och samarbetsförmåga. 

Det är viktigt att du som assistent är lyhörd och flexibel samt att du har god fysik då förflyttningar ingår i arbetet. Jag söker dig som är självgående och strukturerad. Du kommunicerar bra på svenska i tal och skrift, detta för att minska risken för missförstånd med mig och mina anhöriga.  

Jag har assistans dygnet runt, med vaken natt och varierande arbetstider och du måste kunna arbeta alla tider. Det förekommer både längre och kortare arbetspass. Jag söker nu en assistent för schemarad. 

Inför anställning behöver du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Har du inget giltigt utdrag vill vi uppmana dig att beställa ett då det kan ta några veckor att få hem det. Du kan beställa ett via följande länk: 
Blanketter ? barn i annan verksamhet | Polismyndigheten (polisen.se)

Vi rekryterar löpande så välkommen in med din ansökan redan idag, tillträde snarast!

Ansökan