2251 Är du min nya assistent?

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.Är du min nya assistent?
 
Jag är en tjej på 20 år som är på väg att flytta hemifrån och söker nu fler assistenter. Jag kommer att bo i Finnboda som ligger i Nacka nära Södermalm vilket gör det enkelt att resa med kollektivtrafiken. 
 
Arbetstiderna hos mig är förlagda till dag, kväll, helg och natt med viss del jour, och du måste kunna arbeta alla tider på ett rullande schema.
Du som söker bör ha en stark fysik då jag ofta är ute på olika evenemang och behöver en person som kan hjälpa till vid manuella förflyttningar. Gillar du att träna är det en fördel men du kommer även att få utbildning i ergonomi, som en del av NÄRAs utbildningsprogram för assistenter.
Jag är kulturintresserad och gillar att gå på teater och film. Jag är utbildad fotograf och det är roligt om du delar dessa intressen.
Som person är du stabil och trygg i dig själv och ser lösningar i stället för problem. Du har en positiv energi och förmåga att kunna pusha mig ibland när jag behöver det. Det är viktigt att du kan prata och förstå flytande svenska.
I familjen finns även en liten hund som jag träffar ibland så du får inte vara allergisk eller hundrädd
Tillträde är den 1 december 

Ansökan