2239 Personlig assistent med intresse av rehab/träning sökes, Trosa

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


Jag, Victoria, är en 29-årig, målmedveten tjej som alltid brunnit för träning.


För fyra år sen drabbades jag av en stroke, och fick höra att jag inte skulle kunna prata, äta eller gå själv. Genom hård träning och med hjälp av teamet omkring mig motbevisar jag detta.


Nu söker jag vikarier som vill stötta mig i min vardag och som delar min syn om att varje moment under dagen innebär träning för mig. I framtiden kan det finnas möjlighet till fast rad.


Du behöver gilla att utmana och jobba kreativt med rehabilitering och träning. Du behöver gilla att peppa och vara positiv. Du behöver gilla att arbeta intensivt med mig och mitt team för att nå mina mål. För dig som älskar träning och utmaningar kommer arbetet att vara utvecklande och kul!


Lite info:
* Vi söker dig som är tjej, 22-45 år som är intresserad av träning och rehabilitering (du blir anställd som personlig assistent av NÄRA AB)
* Vi söker dig som vill jobba extra vid behov
* Du behöver ha körkort och tillgång till bil
* Vi tillämpar individuell lönesättning + OB-tillägg enligt kollektivavtal
* Det är bra om du tycker om hundar då vi har fyrbenta vänner i familjen
* Du behöver vara skadefri och i fysiskt god form


Kolla gärna in min Instagram, jaconellivictoria, så ser du mer vad vi gör!


Välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till 
arbeta@nara.nu, märk din ansökan med 2239.

Ansökan