222238 Tillfälle för dig som vill arbeta som personlig assistent med sjukvårdande uppgifter

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

NÄRA söker nu personliga assistenter till ett uppdrag i Hässelby. 
  
Kunden har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med allt det dagliga i vardagen. Allt från hjälp vid matsituation, personlig hygien samt förflyttningar. Kunden använder hostmaskin, sondmaskin, slemsug och ventilator. Som personlig assistent kommer du behöva vara behjälplig med alla hjälpmedel. Kunden kommunicerar med hjälp av Tobii (ögonstyrd kommunikation). 
  
För att passa i rollen som personlig assistent behöver du ha en stor ansvarskänsla och kunna se vad som behöver göras. Du behöver kunna följa instruktioner och rutiner. I denna roll krävs att man behärskar svenska språket i tal och skrift. Kunden har ett stort omvårdnadsbehov och är du intresserad av sjukvård är detta ett tillfälle att lära mer. 
Då kunden ibland har hund och katt hemma kan du som söker inte vara allergisk mot pälsdjur. 
  
Arbetstiden är förlagd på dygnets alla timmar alla dagar i veckan. Passen är fördelade mellan kl 08.00- 15.00, 15.00- 22.00 samt 22.00-08.00. På natten är det vaken tid. 
Du som söker tjänsten behöver därmed kunna vara flexibel och kunna arbeta dagar, kvällar, nätter och helger. 
  
Vi söker främst vikarier men med möjlighet till fasta pass. Det är två assistenter som ska resa bort i vinter (december/januari) så det kommer finnas en hel del timmar för den som vill jobba mycket. 
  
Alla nyanställda får fyra introduktionspass hos kunden samt en heldagsutbildning på NRC på Danderyds sjukhus och får sedan delegering av ASIH (avancerad sjukvård i hemmet). 
  
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan