2239 EXTRAJOBB INOM REHABILITERING & TRÄNING!

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

I det här jobbet behöver du gilla att utmana och jobba kreativt med rehabilitering och träning. Du blir en del av ett arbetslag som utgörs av rehabassistenter/personliga assistenter.

Du kommer att jobba med Victoria, en 27-årig tjej som rehabiliterar efter en stroke. I början såg prognosen mörk ut och Victoria skulle inte kunna prata, äta eller andas själv. Inte heller gå. Victoria är driven, målinriktad, positiv och ihärdig. Så redan efter 6 månader ställdes rullstolen i princip undan. Nu gåtränar vi jämt, och tillsammans med rehablaget tas ständigt stora steg framåt.

På dagarna lägger vi in träning i allt vi gör. Vi gåtränar, ståtränar, tränar på matta, handtränar, rösttränar samt träffar olika specialister som hjälper oss att utmana rehabiliteringen ytterligare. Du behöver inte ha kunskap inom strokerehabilitering, utan vi värdesätter en träningsintresserad, engagerad och positiv person som är intresserad av rehabilitering (meriterande med utbildning och kunskap om kroppen). Vi hoppas att du vill bli en del av vårt rehablag!

Lite info:
* Arbetsplats Trosa
* Du behöver ha körkort och
   tillgång till bil
* Arbetstider
   - fredagar 07.30-17.00
   - varannan helg 07.30-17.00
   -  ca en kväll/vecka 19.30 ? 23.00
* Individuell lönesättning + OB-
   tillägg enligt kollektivavtal


Du som söker ska:
* Vara tjej, mellan 20-35 år
* Inte vara hundrädd eller allergisk
* Vara i fysiskt god form/skadefri
* Vara peppande och vilja jobba
   med rehabAnsökan