212178 Vill du jobba som personlig assistent på Lidingö?

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Nu har du chansen att jobba som personlig assistent på härliga Lidingö!

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en kvinna med reumatism. 

Som person behöver du vara flexibel, självständig och också självgående. Kunden vill gärna ta långa promenader så du behöver ha ett par bra gå-skor.  Körkort är ett krav och det är ett plus om du är händig och kan sy.
Du behöver kunna följa med kunden på utlandssemester. Du får gärna vara en glad pensionär!

Du kommer jobba heltid, varannan vecka måndag till fredag 10-18 och varannan vecka tisdag-lördag 10-18.  

Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan