211009 Vill du bli personlig assistent till en aktiv kvinna i Vallentuna?

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent. 

Jag är en rullstolsburen, aktiv kvinna i 80-årsåldern som söker en vikarie på kvällstid samt sommarvikarier dag- och kvällstid. Om vi trivs tillsammans finns möjlighet till fast anställning.
Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad, skötsel av hemmet och vissa sociala aktiviteter. Jag behöver även viss hjälp med sjukgymnastik. Du följer med mig  när jag ska ut på besök. Ett extra plus om du är duktig på att sy.

Jag söker en stabil kvinna och på grund av mitt funktionshinder är det viktigt att du talar och skriver bra svenska. Du får gärna vara en frisk pensionär.
Då arbetsplatsen är belägen ute på landet i Brottby är det ett krav att du har både körkort och bil för att du ska kunna ta dig dit.

Arbetstiden för kvällspass ca 18-22 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan