212147 Social tjej söker personlig assistent

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


Jag är en social och glad tjej på 25 år som bor i Gröndal. Jag söker en kvinnlig personlig assistent. Jag har ett rörelsehinder och sitter i rullstol. Jag har även en grav synskada (cvi). Som min assistent hjälper du mig i min vardag med allt från personlig hygien till att göra mig festfin. Eftersom vi kommer att jobba väldigt nära varandra och du blir en stor del av min vardag så är det väldigt viktigt för mig att vi har en öppen och nära relation där vi, från båda håll, kan samtala om allt möjligt. På grund av detta är det för mig viktigt att du som söker är en kvinna mellan 20 och 40 år.
Jag vill att vi ska ha kul tillsammans och att du är glad, social och lösningsorienterad. Eftersom jag behöver dig för att leva min vardag som vilken annan person som helst är det viktigt att du är flexibel. På grund av min funktionsvariation är det ett krav att du är flytande i svenska i både skrift och tal. Det är även viktigt att du tål pälsdjur. 
Arbetstiderna kan variera mellan dag och kväll, vardag och helg. Jour på natten 8 tim ingår i arbetet samt en helg i månaden.
Tjänsten  jag  är i behov av är en deltidstjänst på ca 70%  Dina arbetsuppgifter varierar från dag till dag beroende på mina aktiviteter, min lust och mitt humör. Ibland är dagarna fartfyllda och välplanerade och ibland vill jag bara slappa hemma framför en film. 
Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansökan