20123 Är du nästa assistent jag söker?

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


Jag söker dig som vill jobba extra som personlig assistent! Jag är en kvinna på 40 år och bor i Enskededalen. Jag har assistans dygnet runt och vaken natt. Jag har en katt så det är viktigt att du inte är kattallergiker.
 
Jag har en CP-skada och sitter i rullstol. Jag är i grunden utbildad jurist, så jag har inga som helst svårigheter med vare sig med tal eller tänkande. Just nu jobbar jag som projektledare i Vallentuna, hos min assistansanordnare NÄRA AB. På kontoret har jag en tjänst på 50% som är fördelad mån-onsdag.
 
Jag har en pojkvän/särbo som bor hos mig varannan vecka.
Mina fritidsintressen är att sitta vid datorn, shoppa, träna samt utöva nutida dans som är min stora passion i livet.
 
Jag söker dig som är flexibel, lyhörd, gillar utmaningar och är ansvarsfull.
Du behöver kunna anpassa dig efter mina behov och önskemål samt acceptera mitt sätt att leva. Det förekommer självständigt arbete och arbete tillsammans med kollega.
Mina pass är oftast hela dagar, från morgon till kväll.  Vissa dagar är passen förlagda med dubbel assistans men oftast är du själv.

Det är viktigt att du pratar, förstår och skriver god svenska då jag ibland behöver hjälp med att skriva upp, föra anteckningar under en föreläsning eller under ett möte.
Ibland åker jag även i väg på kortare resa, främst inom Sverige, och då är det bra om du inte har problem att följa med mig om så krävs.
 
 
ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innebär att du är mina armar och ben. Du följer med mig överallt, hjälper mig med personlig hygien, förflyttningar via hjälpmedel, dusch och på- och avklädning. Sen hjälper du mig även att tvätta, diska och övriga hushållssysslor.
Du hjälper även mig att vårda min katt i form av att borsta, klippa klor och rensa kattlådan.
 
TJÄNST
Extra vid behov
Tillträde omgående.
 
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Är detta något för dig? Skicka då in CV och personligt brev direkt! Vi gör urval löpande!

Ansökan