201014 Kvinna med fart och fläkt söker personlig assistent i Täby

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Hej!
 
Jag heter Anita har en CP-skada sedan jag föddes och är boende i Täby. Jag söker en ny assistent på heltid. Jag sitter i elrullstol inne och använder permobil ute. Jag är gladlynt, öppen, social av mig. Jag är lätt att jobba tillsammans med också. Jag har talsvårigheter och svårt med min motorik så jag är behov av hjälp med allt i vardagen.
 
Min kravprofil på dig som söker denna tjänst som är en heltidstjänst.
  • Ser helst att du har jobbat ett antal år som assistent och vet vad jobbet går ut på och blir långvarig. Du vet att assistans inte är det samma som sjukvård.
  • Ser helst att du har bil och körkort
  • Du är rök- och parfymfri på grund av min allergi.
  • Du ska vara en kvinna 45 år och uppåt.
  • Ha god svenska både i tal och skrift på grund av mina talsvårigheter.
  • Du ska vara stresstålig, lyhörd, självgående och trygg i dig själv och i ditt jobb.
  • Ser att du kan laga mat, baka, städa, tvätta, vara huslig av dig och noga i jobbet. Samt hjälpa mig i min vardag det som jag inte klarar själv. Jag kan äta själv, passerar maten eftersom jag har tugg o sväljsvårigheter.
  • Jag har även två katter som behöver ha som skötsel så du ska inte ha någon pälsallergi även vara djurvän.
Du ska också ha humor och lätt till skratt, det underlättar i jobbet. Mina intressen är många promenader, dans, musik, fotografering, fb, hemmet, kläder och shoppa men tyvärr inte nu när Corona går då jag hör till en riskgrupp. Annars gillar jag shoppa och gå i affärer åka till vänner.
 
Ser att du skickar med CV och personligt brev. Jag har assistans 16,5 timme/per dygn som ligger uppdelat på två pass 4,5 timme på dagen och 12 timmar på natten vaken natt. Lön efter Kollektivavtal.
 
Vill gärna att du har ett utdrag ur polisen belastningsregister.
 
NÄRA sköter administrationen för kunder som är egna arbetsgivare inom landet. På uppdrag av kund söker vi nu en personlig assistent.

Ansökan