20185 Glad tjej söker personlig assistent till Täby

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


Hej!
Jag är en tjej på 18 år som drabbades av syrebrist i samband med förlossningen. Detta ledde tyvärr till att jag fick omfattande hjärnskador och behöver mycket hjälp.
 
Folk som känner mig säger att jag är en glad tjej när jag inte blir störd av något "bus" från min kropp. Jag tycker om att göra och uppleva saker tillsammans med mina assistenter. Om du är kreativ och intresserad av ett utmanande samt lärorikt jobb, så är detta något för dig. Har du dessutom erfarenhet inom vården är det ett plus.
 
Du som söker ska tala god svenska, vara positiv, empatisk, ansvarsfull, pålitlig, flexibel och noggrann. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av yrket, du lär dig här. Din arbetsplats kommer att vara i hemmet, beläget i Täby.
 
Den aktuella tjänsten ligger mellan 70-90 %.

Skicka in CV och personligt brev, jag gör urval löpande. Jag ser fram emot din ansökan!

Ansökan