2027 Student inom vårdyrket? Här är det perfekta extrajobbet för dig!

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.


Nu söker vi dig som vill göra skillnad! Du kanske pluggar och behöver ett extrajobb? Eller jobbar deltid och vill jobba mera? 

Jobbet som personlig assistent innebär att jobba med en glad ung man med multifunktionsnedsättning, där bland annat stöd och personlig omvårdnad ingår dagligen. Kunden gillar att hitta på saker så vi följer även med som stöd vid olika aktiviteter, exempelvis simning flera gånger i veckan och på daglig verksamhet. 

Vi ser att du är en stark person, lyft förekommer, och har ett genuint intresse för människor. Vi lagar all mat från grunden då det finns matallergi, detta innebär att du som person måste vara väldigt noggrann. Erfarenheter av omsorg/personlig assistans, epilepsi och matallergi är ett plus, men inget måste, huvudsaken är att du vill lära dig. Du går introduktion med ordinarie assistenter och får utbildning i bland annat epilepsi. Kunden har både enkel- och dubbelassistans dygnet runt. 
  
För tillfället söker vi dig som vill jobba på fast rad 6 timmar varje söndag eftermiddag och har möjlighet att hoppa in vid ordinarie personals sjukdom och semester. Det finns stor chans för dig att få flera fasta pass längre fram.  

Det är viktigt att du som söker har samarbetsförmåga, servicekänsla, är trygg i dig själv, pratar och läser svenska och delar NÄRA:s värderingar - öppenhet, långsiktighet och engagemang. NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Vi vill gärna att du blir en i vårt gäng så fort som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan och ditt CV - vi gör urval löpande.

Ansökan