37-årig kille söker assistenter

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Hej

Jag är en 37-årig kille som bor norr om Stockholm. Jag är glad och social, älskar färgen rosa, tycker om att laga mat, shoppa, promenera, resa och gå på konserter. Musik är ett av mina största intressen.

Jag söker en positiv, social och öppensinnad kvinnlig asistent till mitt härliga team. det är ett plus om du är bra på matlagning och tycker det är roligt med utflykter. Det är viktigt att du inte röker under arbetstid och att du pratar och läser flytande svenska. Hos mig är det viktigt att man är punktlig och pålitlig. 
Jag söker även dig som vill arbeta som samordnare för mitt uppdrag och ha hand om både det administartiva arbetet samt arbetet kring schemat.
Hos mig har assistenterna ett eget assistentrum, eftersom jag har assistans dygnet runt och arbetsmiljön för mina assistenter är god. Jag bor även nära pendeltågsstationen, ca fem minuters promenadväg. Du blir en del av arbetsgruppen och får grundliga introduktioner till arbetet samt genomgå assistentutbildning hos NÄRA assistans. Hoppas vi ses snart!

Ansökan