2123 Pålitlig och mångfacetterad personlig assistent sökes!

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.


Jag är en 39-årig kvinnlig, hjulande dansare som bor med min katt i Enskededalen och har personlig assistans dygnet runt. Min särbo pojkvän sover ofta över hos mig och är därför en stor del av mitt liv.

Jag har en CP-skada och sitter i rullstol, men har inga problem med talet eller tänkandet. Min assistansanordnare är NÄRA AB som har sitt kontor i Vallentuna, där jag också arbetar 50 % på marknadsföringsavdelningen.

På fritiden brukar jag bl.a. sitta vid datorn, shoppa, träna samt utöva mitt största intresse i livet, nämligen modern dans.

Jag söker dig som är lyhörd, gillar utmaningar samt är noggrann och ansvarsfull.
Du behöver kunna anpassa dig till mina behov och neutralt kunna acceptera mina livsval. Du måste kunna följa instruktioner samt ha förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med en kollega. Det är också viktigt att du kan förstå, läsa, tala och skriva på svenska, då jag behöver hjälp att anteckna ibland. Det innebär t.ex. att du självständig kan skriva upp det viktigaste från en föreläsning eller under ett möte.

Om du jobbat som personlig assistent tidigare eller har erfarenhet av modern dans, gruppdynamik eller administrativt arbete är det meriterande, men inget krav.


ARBETSUPPGIFTER


Dina arbetsuppgifter är mycket varierande. Vissa dagar är det full fart hela dagarna och andra dagar är det inte lika mycket att göra. Du är ?mina armar och ben? i min vardag och följer med mig överallt.

I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa mig med på- och avklädning, personlig hygien, städning, tvättning och övriga hushållssysslor. Alla förflyttningar mellan olika hjälpmedel, toalett och säng sker med hjälp av golvlyft.

Då jag just påbörjat undervisning i modern dans måste du praktiskt våga hjälpa mig under undervisningstillfällena. Naturligtvis utifrån mina förutgivna instruktioner och våra gemensamma förutsättningar.

På nätterna hjälper du mig att vända mig i sängen varannan timme och ev. upp på toabesök. I övrigt finns du i min närhet och hjälper mig när jag behöver din hjälp. Du jobbar vaken natt.


ÖVRIGT


Jag ser helst att du kan börja gå introduktion direkt. Om du kan det, så uppge det i din ansökan.
På grund av arbetets art, och mitt behov av intim hjälp, söker jag enbart kvinnor, helst i åldern 18-50 år.
Det finns katt i hushållet och parfymer används, så du får ej vara allergisk mot detta.

Vi söker just nu 1-2 personer till en eller två tjänster på ca 40-70 % samt 1-2 timvikarier vid ordinarie personals frånvaro. De flesta av arbetspassen är mellan 12-15 timmar.
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande.


Är detta något för dig? Skicka då in CV och personligt brev direkt! Vi gör urval löpande!

Ansökan