18205 Glad kvinna söker assistent till Täby!

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Hej, 
Jag söker dig som  vikarie som är beredd att arbeta jour. Du ska vilja arbeta som del i en grupp av assistenter i Täby. Jag är en väldigt glad och positiv kvinna som blev rullstolsbunden efter en feloperation. Du är min hjälp i vardagen och gör det möjligt för mig att fortsätta göra de sakerna som jag gillar att göra.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Under vardagar är ni två assistenter som hjälper mig. Som personlig assistent till mig följer du med mig överallt. Vissa dagar är det full fart och andra dagar är det inte lika mycket att göra. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa mig med personlig hygien, på- och avklädning, städning, matlagning och övriga hushållssysslor. Det är viktigt för mig att du kan laga mat. Jag gillar att vara ute och röra mig i naturen och jag ser gärna att du hjälper mig hitta på aktiviteter. 

Du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska. Jag söker dig som är trygg, lyhörd, engagerad, ödmjuk och ansvarsfull. Du behöver kunna anpassa dig till mina behov och neutralt kunna acceptera det liv som jag vill leva. Jag bor fem minuter gångväg från Roslagsbanan så det är enkelt att ta sig till mig kommunalt!

  • På grund av arbetets art och mitt behov av intimhygien, söker jag enbart kvinnor.
  • Vi ser att du kommer förberedd med ett utdrag från belastningsregistret!
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan