191014 Söker omgående en seriös och trygg assistent som vet vad jobbet innebär

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.


Du som söker tjänsten ska vara en kvinna eller man i åldern 35 år och uppåt. Du ska vara pålitlig,  självgående och ta egna intiativ. Jag ser också att du är lugn och trygg i dig själv och har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. 

Jag har en CP-skada och sitter i rullstol. Utifrån min CP-skada är jag mycket orolig och rädd. Jag har också svåra talsvårigheter. Annars är jag en glad person med lätt till skratt.

Jag behöver hjälp med allt såsom förflyttning, påklädning, hygien , städning, matlagning,  bakning och tvättning, allt som hör vardagen till.  Jag behöver matas om jag är väldigt trött eller har muskelkramper annars äter jag själv. Maten måste passeras då jag har tuggsvårigheter och sväljsvårigheter. Jag gillar att gå ut på långa promenader om vädret tillåter. Jag tycker om att umgås med vänner, musik och dans. Jag tycker om när det händer något. Jag är även mån om att det är ordning hemma.

Du ska vara rökfri och fri från starka dofter som exempelvis parfymer på grund att jag har en svår allergi. Du ska tycka om djur och inte vara pälsallergikern då det finns två katter i huset.

Du ska också kunna fungera som vikarie om någon av mina ordinarie assistenter är sjuka eller borta av någon annan anledning. Tjänsten är på ca 75% på rullande schema. Tiderna är främst dagtid mellan klockan 12:00-16.30. Det finns även nattpass. 


Bil och körkort är meriterande men inget krav.


Vi har individuell lönesättning.
  
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Har du ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister? Om inte vill vi uppmana dig att beställa ett direkt då det kan ta ett par veckor innan du får det.

Ansökan