Personlig assistent till man i 60-årsåldern i Vällingby

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Hej

Vi på NÄRA söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt vår kund i Vällingby.

Kunden är en man i 60-årsåldern som har en förvärvad hjärnskada sedan lång tid. Han klarar mycket men inte ensam och han behöver mycet stöd och uppmuntran i sin vardag. Han behöver hjjälp att hålla strukturen över dagen och veckan för att ha möjligheten till ett gott liv. Han är en aktiv person som har aktiviteter nästan varje dag och vi ser att de som arbetar med honom ska vara drivna i att stötta honom i detta. Kunden har även humörsvängningar pga sin hjärnskada och de som arbetar hos honom behöver kunna hantera sådana situationer, med stöd av oss som arbetsgivare.

Vi söker dig som vill arbeta på fast schemarad men även timvikarier. Det är en merit om du arbetat som assistent eller i vården tidigare men inget krav, vi ser personlig lämplighet som viktigare än erfarenhet. Vi ser helst att du ska kunna börja omgående.

Välkommen med din ansökan.

Ansökan