2199 Personliga assistenter sökes i och runt om Gävle

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Vi söker både manliga och kvinnliga personliga assistenter 

Arbetsuppgifterna hos kunden är mycket varierande. Som personlig assistent är du med överallt, du är kundens högra hand.  I arbetsuppgifterna ingår att stödja kunden med allt i den dagliga livsföringen, personlig hygien, på- och avklädning, förflyttning och kommunikation. Du stöttar kunden under alla aktiviteter i och utanför hemmet, din arbetsplats är helt enkelt där kunden befinner sig. Assistansen utförs varierande med enkel- och dubbelbemanning. 

Du måste kunna läsa, tala & förstå svenska.  

Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan