192195 Personlig assistent till en ung tjej i Vallentuna

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.


 
Kunden har en CP-skada vilket gör att hon har ett omfattande rörelsehinder och är rullstolsburen.  

Arbetsuppgifterna hos kunden är mycket varierande. Som personlig assistent är du med överallt, du är kundens högra hand.  I arbetsuppgifterna ingår att stödja kunden med allt i den dagliga livsföringen, personlig hygien, på- och avklädning, förflyttning och kommunikation. Du stöttar och tolkar åt kunden under alla aktiviteter i och utanför hemmet, din arbetsplats är helt enkelt där kunden befinner sig. Assistansen utförs varierande med enkel- och dubbelbemanning. 
Kunden har sondmatning.

- Tjänsten är en deltid ca 75% ,  Arbetstiderna är blandande dag, helg och kväll.

- Vi söker även timvikarer.

Krav: Du som söker skall ha erfarenhet av att jobba med kognitiva svårigheter. 

Vi ser gärna att du börjar omgående!

Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan