Vi på NÄRA söker personal till vår vikariepool.

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Hej!


Vi söker nu personliga assistenter till vår vikariepool. Detta kan tex passa dig som studerar och vill arbeta lite extra, eller dig som inte har heltid och vill komma upp i fler timmar.
Att vara en del av vår vikariepool innebär att du blir uppringd, när vi får akuta vakanser hos våra kunder, och får frågan om du kan arbeta  som vikarie..Du kommer att komma till okända kunder utan intro och fungera som en akut vikarielösning. Passen kan finnas i hela stockholmsområdet och alla tider på dygnet.

Vi söker dig som är flexiel, modig och som gillar utmaningar. En fördel är om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare eller liknande arbeten.

NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vårt kontor ligger i Vallentuna och våra uppdragsgivare finns runt om i Stockholms län. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkomen med din ansökan.

Ansökan