192027 Vi söker en personlig assistent

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.


I dina arbetsuppgifter ingår det att fungera som personlig assistent åt en kille med funktionsnedsättning. Stöd, matlagning, städning, handling och personlig omvårdnad ingår i det dagliga arbetet.
Du kommer att ingå i ett team om ca 6-7 personer, som under större delen av dagen arbetar två & två. 
  
Kunden är en positiv 29-årig kille som går på daglig verksamhet och gillar att hitta på olika aktiviteter, exempelvis bad, träning, museum, fika med kompisar eller åka in till stan. 
  
Vi ser att du är en stark person med ett genuint intresse för människor, som person behöver du vara väldigt noggrann då kunden har epilepsi och allergier. Erfarenheter av epilepsi och matallergi är alltså ett STORT plus.
  
Det finns nu en ledig tjänst:
  • som personlig assistent

Du behöver kunna prestera för gruppens bästa, det vill säga ha en hög samarbetsförmåga och arbetsmoral. Du måste kunna läsa, tala & förstå svenska. 
Vi ser gärna att du kan börja så fort som möjligt. 
  
Vi har individuell lönesättning.
  
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan