Vi söker vikarier till vår vikariepool!

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

Är du nyfiken, initiativtagande och redo för nya utmaningar?

Vi söker flexibla personliga assistenter till vår interna vikariepool (CB).  Som assistent i CB får du möjlighet att jobba hos kunder med olika behov. Erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent tidigare är ett krav och du kommer att ombes att hoppa in med kort varsel. Din arbetsplats är olika platser i Stockholmsområdet.

Det här är en möjlighet för dig som vill dryga ut din arbetstid eller vill utvidga dina erfarenheter.  Det är inte heller ovanligt att assistenter  som jobbar i CB blir blir ordinarie hos de kunder som de hoppar in hos.

Du behöver tycka om att jobba med människor och vara ansvarsfull samt lyhörd för brukarens behov. Det är viktigt att du har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). 

Om du är intresserad av att jobba i vår vikariepool är du välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på CB men har lite frågor innan du vill ansöka? Ring NÄRAs växel på 08- 511 744 40.

Ansökan