18123 Assistenter till driven kvinna i Stockholm

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.


Jag är en 37-årig tjej som bor med min katt i Enskededalen. Min särbo pojkvän sover ofta över hos mig och är därför en stor del av mitt liv.

Jag har en CP-skada och sitter i rullstol, men har inga problem med talet eller tänkandet. Min assistansordnare är NÄRA AB som har sitt kontor i Vallentuna, där jag också arbetar 50 % på marknadsföringsavdelningen. 

På fritiden brukar jag träna, shoppa, sitta vid datorn, umgås med min pojkvän och vänner samt utöva mitt största intresse i livet, nämligen modern dans. 
Mitt mål med min personliga assistans är att jag ska kunna få leva det liv jag vill leva. Du som min assistent ska stötta mig i detta på ett professionellt men ändå personligt sätt. 

KVALIFIKATIONER 

Jag söker dig som är lyhörd, engagerad, ödmjuk och ansvarsfull. Du behöver kunna anpassa dig till mina behov och neutralt kunna acceptera det liv som jag vill leva. Jag vill gärna att du ser möjligheterna istället för hindren och inte är rädd för utmaningar. Om du jobbat som personlig assistent tidigare är det en merit men absolut inte nödvändigt. Du måste kunna följa med på resor och vara borta flera dagar. 

ARBETSUPPGIFTER 

Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Som personlig assistent till mig följer du med mig överallt. Vissa dagar är det full fart hela dagarna och andra dagar är det inte lika mycket att göra. Detta varierar också under dagen. Du måste kunna förstå och skriva god svenska då jag behöver hjälp med att dokumentera ibland. I arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa mig med personlig hygien, på- och avklädning, städning, diskning och övriga hushållssysslor.  
På nätterna behöver jag hjälp med bl.a. att göra mig iordning för natten, förflytta mig med hjälp av dig som min assistent och min golvlift från rullstolen eller toaletten till sängen. Under natten behöver jag hjälp att vända mig varannan timme och ev. upp på toabesök. Du som jobbar natt hjälper mig upp på morgonen samt med att göra mig iordning inför kommande dag. Ett nattpass är ca 12 timmar.

ÖVRIGT 

Jag ser helst att du kan börja gå introduktion direkt. Om du kan det, så uppge det i din ansökan. 
På grund av arbetets art, och mitt behov av intim hjälp, söker jag enbart kvinnor, helst i åldern 18-50 år. 
Det finns katt i hushållet och parfymer används, så du får ej vara allergisk mot detta.

  • Vi söker just nu timvikarer vid ordinarie personals frånvaro. Det finns möjlighet att få en fast rad till hösten om det fungerar bra mellan dig och kund.
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan