Personliga assistenter sökes till man i Skarpnäck

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Personlig assistent hos till en man 65+, boende i Skarpnäck. Han har en CP-skada och sitter i rullstol. Han behöver hjälp med grundläggande skötsel av sin personliga hygien, matlagning, handla mat, sköta om hemmet med mera. 

Viktiga egenskaper hos dig som assistent är att du är lugn och trygg. Du har bra samarbetsförmåga. Du behöver också ha bra hand med djur då kunden har hund. Du är också lyhörd och talar och förstår svenska. 

Vi ser gärna att du delar kunden intressen, som är musik, heminredning och blommor. Han tycker också om att vara ute i naturen, gå på museum, konst- och fotoutställningar. Du kommer bli en del av ett team av erfarna personliga assistenter som finns runt kunden. 

Arbetspassen är förlagda till dagar, kvällar samt helger. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan