232245 Är du den trygga samordnare och assistent vi söker till en 11-åring?

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Nu söker vi dig som vill jobba som samordnare och personlig assistent till en 11-årig kille i Helenelund, Sollentuna. Han är en social, busig och levnadsglad kille med omfattande funktionsnedsättningar. Han sitter i rullstol, har nedsatt syn och hörsel, försvagade muskler, inget tal, infektionskänslig och epilepsi.

Han går på skola och fritids dagligen och bor tillsammans med sin familj i villa. Han behöver hjälp med allt i sin vardag och har assistans dygnet runt. I det dagliga arbetet kommer du som assistent arbeta med bland annat personlig hygien, sjukgymnastik, social interaktion och andningsgymnastik. Har du erfarenhet och utbildning inom vård och omsorg är det meriterande.

Vi ser att du som söker är en trygg och stabil person, har förmåga att vara pigg och lekfull. Det är viktigt att du är social och omtänksam i relationen med vårdtagare, familj, anhöriga, pedagoger och vårdpersonal. I rollen som samordnare ingår bland annat schemaläggning, bemanning och ansvar för vakanslösningar.

Han bor med sina föräldrar och sina två syskon. På vardagar går han i skolan och har då en assistent med sig. På helgerna tycker han om att göra olika utflykter, till exempel besöka ett caféer, museum eller promenera i parker och på stan.


Inför anställning krävs det att du kan visa upp ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Om du inte har ett giltigt utdrag ur belastningsregistret vill vi uppmana dig att beställa direkt då det kan ta ett par veckor att få hem det. Du kan beställa ditt utdrag via följande länk:https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Ansökan