222115 Personlig assistent sökes till en ung tjej i Solna

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Är du intresserad av hästar?
Har du erfarenhet av vård och omsorg?
Har du bil och körkort?
Utrycker du dig väl i tal och skrift?

Vår kund, en tjej i 20års åldern behöver nu en personlig assistent. Arbetstiden kommer främst att vara måndag-fredag dagtid och ibland någon helg eller kväll. 

I arbetsgifterna ingår att assistera kunden bland annat vid förflyttningar, toalettbesök, matsituationer och handräckning i alla situationer där hon inte själv kan ta eller nå saker. Det ingår att följa med henne till universitetet och assistera henne där. 

Ibland följer man med till stallet och assisterar henne när hon sköter sin häst och hjälper henne upp och ner från hästryggen. 

Tjänstgöringsgraden är cirka 80-100% och har en omfattning på två terminer till att börja med.

Välkommen in med din ansökan!

Ansökan