212232 Vill du jobba som personlig assistent i Åkersberga?

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


Andreas, världens bästa Ante, behöver fler assistenter. Ante är 42 år och bor själv i en lägenhet i centrala Åkersberga. Han är en positiv person som gillar att vara aktiv. Han tycker om att cykla, promenera och åka olika typer av fordon. Han tar gärna en fika på stan men gillar också att vara hemma och baka eller lyssna på musik.
 
Du som söker är trygg i dig själv. Du har en tydlig och rak kommunikation och du talar och förstår svenska. Du är inte rädd för att hålla ramar och sätta gränser. Du har erfarenhet av autism och det är ett plus om du har utbildning. Eftersom Ante är blind är det också en fördel om du har erfarenhet av arbete med icke seende personer. Tidigare erfarenhet är en fördel men det viktigaste är din personliga lämplighet! Du blir en del av ett team med erfarna assistenter.
Vi söker dig som kan arbeta deltid, framför allt kvällar och helger enligt överenskommelse. 
 
Välkommen med din ansökan!

Ansökan