212148 Är du redo för ett viktigt uppdrag med varierande arbetsuppfgifter?

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


Jag söker en tjej som vill arbeta som personlig assistent åt mig. 

Jag är en tjej på 20 år som bor ensam i min lägenhet i Kopparberg. Jag är född med en grav CP-skada vilket gör att jag har ett omfattande rörelsehinder, stort vårdbehov och är rullstolsburen. För att mitt liv skall fungera behöver jag få hjälp med allt som livet innebär. 
Mina intressen är bland annat bad, massage och rörelseträning. Flera dagar i veckan går jag på daglig verksamhet.
Jag är en envis, orädd och glad tjej som gillar att vara aktiv då min ork och kropp tillåter och jag uppskattar glitter och glamour, då det är det som sätter guldkant på min vardag!
Arbetsuppgifterna hos mig är mycket varierande. Som personlig assistent till mig finns du med mig överallt, du är min högra hand i allt jag gör. Vissa dagar är det full fart och andra dagar är det lugnare, allt beroende på min dagsform och mitt behov under dagen.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa mig med allt i min dagliga livsföring. Du stöttar och tolkar åt mig under alla aktiviteter i och utanför hemmet, din arbetsplats är helt enkelt där jag befinner mig. Du arbetar i huvudsak ensam och behöver klara av att jobba självständigt. Vissa pass utförs med dubbelbemanning. Du kommer att komma till ett gäng erfarna trygga assitenter som flera av dem har jobbat hos mig i flera år.

Du som söker är rökfri och är inte allergisk mot pälsdjur. Du är flexibel, positiv och har en stor dos sunt förnuft. Medicinska erfarenheter är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B Körkort är önskvärt och en fördel men inget krav. 

Nu söker jag timvikarier men om vi det fungerar bra och vi trivs tillsammans kan det finnas möjlighet till fast rad . 

Det är viktigt att du är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang).
Känner du igen dig i ovanstående och är nyfiken på mig, ser jag fram emot din ansökan.

Ansökan