212217 Personliga assistenter sökes nu till ett uppdrag i Hallstavik

Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.


För en av våra kunders räkning söker vi nu en personlig assistent till Hallstavik.

Kunden är en medelålders man som har en CP-skada. Han arbetar deltid på  vardagarna och har med sig en assistent under arbetstiden. Kunden är en mycket aktiv person som gillar att ha många bollar i luften. Han beöker sina anhöriga med sina assistenter, går ut och äter ect

Du som personlig assistent behöver:
  • ha erfarenhet av vård och omsorg
  • vara flexibel
  • tala och skriva flytande svenska
  • vara noggrann
  • vara lyhörd och ha lätt för att anpassa dig
  • Du behöver vara prestigelös
Det är en fördel om du bor i närområdet (Hallstavik, Häverö, Herräng, Edebo, Grisslehamn eller Älmsta)

Vi söker en deltidstjänst på ca 50-75%. Tjänsterna kommer att vara rullande dag, kväll/natt och helg. I kvälls/nattpassen ingår jour. 

Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande. 

Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande.

Ansökan